St. dorost: Sokol II. Prostějov - TJ Tatran Litovel 28:40 (10:23)


St. dorost: Sokol II. Prostějov - TJ Tatran Litovel 28:40 (10:23)
V dalším kole odehráli naši st. dorostenci zápas v Prostějově. Proti předposlednímu týmu tabulky se očekávalo povinné vítězství.

Utkání průměrné úrovně probíhalo celkem v naší režii. Domácí podali snaživý a bojovný výkon. Začali jsme vysunutou obranou, ale domácí se proti nedůraznému přistupování dokázali prosazovat a zhruba do 10. minuty drželi krok. Poté jsme se šňůrou čtyř branek utrhli na sedmibrankový rozdíl a do konce poločasu náskok zvyšovali až na rozdíl 13 branek. Poločas 10:23.

Ve druhém poločase jsme si drželi náskok. Domácí ho o branku vyhráli, ale to hlavně dík nesoustředěné hře našich hráčů. V zápase dostali příležitost i čtyři mladší dorostenci, kteří rozhodně nezklamali (Albrecht, Konšel, Gottfried, Šmíd). Brankáři podali průměrný výkon. Jejich úspěšnost se pohybovala kolem 50 % ALE....! Střelecky se nejvíc dařilo O. Voglovi (7).

Sestava a branky: Dvořák, Sléha - O. Vogl 7, J. Šmíd 7, J. Anton 6, F. Sléha 5, T. Macek 4, J. Gottfried 4, P. Raška 3, M. Spáčil 2, M. Konšel 2, J. Rozsypal 1, P. Zapletal, J. Albrecht
21.4.2009 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 901x

Facebook