Mladší dorost: Tatran Litovel - HC Zubří 29:35 (12:19)


Mladší dorost: Tatran Litovel - HC Zubří 29:35 (12:19)
V tomto kole jsme doma hostili vedoucí celek soutěže. Vzhledem k jejich speciálnímu tréninkovému režimu se statutem SCM se s takovým výběrovým soupeřem bojuje vesměs o přijatelné skóre. V podzimní části soutěže jsme v Zubří dosáhli  úplně stejného výsledku. Poločas se tehdy lišil pouze o jednu branku.

První poločas nás soupeř opět přehrál o sedm branek. Je to dobrá taktika jak dosáhnout morální převahy nad soupeřem. V našem celku se v této části hry střelecky významněji realizoval pouze Vobořil. Ostatní tahouni družstva bohužel nestihli  nápor soupeře. Vyložených střeleckých šancí jsme neproměnili pět a technických chyb jsme měli devět.

     Druhý poločas jsme se poučili z chyb předchozí části hry a do střelecké kondice se dostal Konšel a Janáček. Dobrým výkonem jsme soupeře dotahovali tak, že ve 25. minutě jsme prohrávali jen o dvě branky. Zde se ale ukázala síla soupeře. Po našem oslabení vyloučením hráče /Vobořil celkem 6 minut trestů a ČK/ a po několika nesmyslných ztrátách míče jsme dali do konce zápasu soupeři možnost vstřelit  šňůru  pěti branek. V poslední minutě jsme jednou brankou kosmeticky upravili výsledné skóre zápasu. Tuto část hry jsme sice vyhráli o jednu branku, ale jako již tradičně s tímto soupeřem, jsme manko z první části hry nenapravili.

     Celkově v celém zápase je nám "podařilo" 19 technických chyb  /jeden klíčový hráč sám 9/  a neproměnili jsme celkem 7 vyložených střeleckých šancí.  Důvod výsledku utkání je tímto docela přesně specifikován.

     V okamžicích, kdy jsme zrovna nepáchali uvedené chyby,  se našemu celku v druhém poločasu dařilo dobře střílet branky z proskoků /Janáček/ a z prostoru devíti metrů ohrožovat branku soupeře /Konšel/. Mladší borci v tomto zápase získávali zkušenosti bez výrazného podílu na výsledku. Mezi  málo výrazné hráče se tentokrát bohužel zařadili i dva starší hráči Šmíd /6 minut trestů a ČK/ a Gottfried /4 minuty trestů/, oba střelci pouze jedné branky.

Z obou brankářů se statisticky lépe dařilo Krejčímu.

Sestava/branky:  Konšel 9 /4 ze hry, 5 ze 7m hodů/, Vobořil 6, Janáček 6, Aleš 2, Albrecht 2, Sléha J. 1, Šmíd 1, Gottfried 1, Šmoldas 1, Robenek, Hlavinka, Dokládal.

Brankáři: Krejčí, Apolenář

Trenér Zmund Karel Ing., vedoucí družstva Müller Stanislav.
Zapsal Macek Jiří
26.4.2009 | Jiří Macek | Přečteno: 837x

Facebook