Starší žáci - Tatran Litovel - SK Velká Bystřice 30:21 (16:8)


Starší žáci - Tatran Litovel - SK Velká Bystřice 30:21 (16:8)
Poslední zápas letošní středomoravské ligy starších žáků byl po celou dobu v jasné režii domácích, kteří využili svou herní i fyzickou převahu.

Tento duel však pro litovelské nebyl důležitý pouze z hlediska zisku 2 bodů, ale také z hlediska skóre. Naši starší žáci totiž na dálku svádí souboj o druhé postupové místo do žákovské ligy pro jarní část sezony. Soupeřem jim je družstvo Sokola II Prostějov.

Co se týká utkání, naši kluci nedávali soupeři šanci již od prvních sekund. Postupně si vytvářeli až 12 gólový náskok. Střelecky se prosazovali hlavně Petr Janáček, Honza Gottfried a Matěj Konšel. Oporou byl opět velký talent David Krejčí, který pochytal spostu střel. Ostatní hráči se také střelecky prosazovali a to dává dobré vyhlídky do budoucna, hlavně pokud se postoupí do již zmiňované žákovské ligy.

V závěru utkání však naši hráči výrazně polevili a soupeř nepatrně snížil náš náskok. Zbývá už jen doufat že nás tyto nedostatky v disciplíně nakonec nebudou v závěru soutěže mrzet a poměříme se s nejlepšími týmy v republice.
5.11.2006 | Jakub Schmalz | Přečteno: 387x

Facebook

Partneři: