Starší dorost : TJ STM Olomouc - Tatran Litovel 27 : 28 ( 14:14 )


Starší dorost : TJ STM Olomouc - Tatran Litovel 27 : 28 ( 14:14 )
V pátém kole jarní části soutěže jsme zajížděli k našemu, podle vzdálenosti, nejbližšímu soupeři do Olomouce. V celkem vyrovnaném utkání jsme měli celý zápas mírně navíc, proto dva body  jsou zasloužené.

Od počátku bylo toto utkání vyrovnané. V útoku se nám dařilo přehrávat obranu soupeře a střílet branky. V obraně se nám naopak nedařilo, hlavně levá strana kde bránil Matěj Konšel. Tudy jsme dostávali branky, v obraně pozdě vyrazil proti soupeři a neblokoval. Třikrát jsme dokázali utéct soupeři o dvě až tři branky, jenže nepřipravenou a zbrklou střelbou mimo branku, do tyčí a chybami v obraně jsme se vždy o náskok nechali připravit. K tomu se přidalo neproměňování vyložených brankových příležitostí, do konce poločasu jsme uhráli remízu.

     Druhý poločas měl podobný průběh jako první. Se soupeřem jsme drželi rozdíl skóre v rozmezí jedné branky v náš prospěch. Ze strachu o výsledek jsme velmi málo zapojovali do hry hráče, kteří nejsou tak vyhrátí a schopni bodovat.  Vůbec se tentokrát nedařilo M. Nedomovi z pravého křídla, proto na tento post v druhé části nastupoval P. Aleš. Asi 10 minut před koncem se našim hráčům podařilo odskočit o 4 branky.  Jenže po našich chybách a vyloučení soupeř stáhnul náskok na rozdíl jedné branky. V poslední minutě jsme měli míč a útok. Zakončili jsme střelou vedle, soupeřům následný útok jsme ubránili na 9. metrový hod. Soupeř jej rozehrával třikrát a za tuto dobu nám vyloučili 2 hráče. Když už soupeř konečně vystřelil, tak do našich bloků a brankář míč chytil. Po velkých problémech s ruční časomírou po celý zápas, hlavně v posledních vteřinách a se štěstím, se nám podařilo proti všem uhájit jednobrankový náskok.

Sestava/branky: Konšel 8, Anton 6, Gottfried 5, Aleš 5, Albrecht 2, Sléha 1, Šmíd 1, Robenek, Nedoma, Navrátil, Čapák.
Brankář: Sléha M.

Trenér Sitár Viliam, asistent trenéra Müller Stanislav, vedoucí družstva Sléha Ladislav Ing.
Hodnotil Sitár Viliam, zapsal Macek Jiří
18.3.2010 | Jiří Macek | Přečteno: 1064x

Facebook

Partneři: