Starší dorost: Tatran Litovel - HC Zlín 35 : 29 ( 18 : 11 )


Starší dorost: Tatran Litovel - HC Zlín 35 : 29 ( 18 : 11 )
V šestém kole jarní části soutěže jsme doma hostili souseda z tabulky. Celý zápas jsme měli více ze hry a tak dva body zůstaly doma.

Do utkání jsme šli s obavami, protože soupeř přijel se třemi údernými spojkami, které dokážou dávat branky z dálky i přes obranu. Zvolili jsme tradičně obranu 1:5 a v útoku klasiku, hru na jednoho pivota.  Hned od počátku začaly spojky soupeře prověřovat našeho brankáře, ale střelba nebyla dobře umístěná.  Naopak našim spojkám se střelecky dařilo, dokonce dokázaly dohrávat do pivota a méně i do křídel. Soupeř přidal ztráty míčů, neproměňoval střelbu i sedmimetrových hodů. V prvním poločasu jsme si nahráli rozdíl ve skóre 7 branek.

     Druhé poločasy neumíme. Naši hráči v domnění, že mají nahráto z první půle přestanou bojovat a hrát. Soupeř naopak zpřesnil střelbu a začaly mu vycházet rychlé útoky. My jsme ztráceli míče nepřipravenou střelbou a zbrklými nahrávkami. K tomu se přidalo zbytečné vylučování a neproměňování  sedmimetrových hodů. Soupeř snižoval náskok.  Díky našim spojkám  Konšelovi, Antonovi, Gottfriedovi  a Šmídovi  jsme si udržovali dostatečný náskok. Poslední 4 minuty  jsme dokonce vedli o 9 branek. Ve velmi špatně zahraném závěru utkání jsme od soupeře dostali 3 branky.

     V zápase dostali cíleně možnost své realizace všichni hráči lavičky.


Sestava/branky : Konšel 9, Anton 6, Gottfried  5, Šmíd 5, Sléha J. 4, Aleš 3, Nedoma 2, Robenek 1, Albrecht, Navrátil, Čapák

Brankáři:  Sléha M., Krejčí.

Trenér Sitár Viliam, asistent trenéra Müller Stanislav, vedoucí družstva Macek Jiří.
Hodnotil Sitár Viliam, zapsal Macek Jiří
24.3.2010 | Jiří Macek | Přečteno: 798x

Facebook

Partneři: