Starší dorost : Tatran Litovel - DTJ Polanka 32 : 20 ( 17 : 11 )


Starší dorost : Tatran Litovel - DTJ Polanka 32 : 20 ( 17 : 11 )
Desáté a poslední domácí kolo jarní sezóny se předehrávalo na požadavek soupeře v pátek  30.4. v době tréninku dorostu. Družstvo se mimořádně sešlo v maximálním počtu, zabojovalo a body zůstaly zaslouženě doma.

Z podzimu jsme neměli  dobrý pocit z  prohry  u soupeře o jednu branku, kdy jejich časomíra přiznala pochybení v délce utkání a my jsme bohužel v tomto čase několika sporných posledních sekund dostali rozhodující branku. Proto byli hráči připraveni ukázat dobrým výkonem svoji chuť po výhře.

     Od počátku utkání jsme soupeře přehrávali, v útoku se výrazně dařilo spojkám Antonovi a Konšelovi. Šmíd  dobře vypomáhal v rozehrávce, stahoval na sebe obranu a přihrával na brankové příležitosti ostatním. Obrana odpovědně bránila a dala vyniknout  oběma brankářům.  Poločas jsme vyhráli zaslouženým rozdílem šesti branek.

     V druhé půli utkání se střelecky přidal i Gottfried a z křídla a zabíhajícího pivota  Nedoma. Mezi čtrnáctou a dvacátou čtvrtou minutou jsme nastříleli soupeři sedm branek a žádnou nedostali. Konečný rozdíl skóre o dvanáct branek  byl  obrázkem výrazné převahy našich hráčů nad soupeřem.

     Po rozhodnutí trenérů z minulého utkání jsme se snažili dál herní prostor i hráčům, kteří zkušenosti nabývají a mají být v další sezóně pilířem  kolektivu.  Na některých byl znát nedostatek účasti na tréninkových jednotkách, jiní buď neměli "svůj den", nebo jim správný přístup a chuť chybí. Honza Čapák v druhé půli nehrál, šetřil zdravotně problémové koleno.

Sestava/branky: Konšel 9, Anton 8, Gottfried 4, Nedoma 4, Šmíd 3, Albrecht 2, Sléha J. 1, Aleš 1,  Janáček, Navrátil, Čapák, Robenek.

Brankáři:  Sléha M., Krejčí.

Trenér Macek Jiří, vedoucí družstva Müller Stanislav
3.5.2010 | Jiří Macek | Přečteno: 741x

Facebook

Partneři: