Starší žáci - Tři body po prvních dvou zápasech


Starší žáci - Tři body po prvních dvou zápasech
Svá utkání zahájili 11. září také starší žáci. Nejprve snadno vyhráli ve Velké Bystřici a v prvním domácím vyrovnaném utkání se silným STM Olomouc získali bod za remízu.

Z družstva starších žáků před sezónou postoupila do dorostu čtveřice hráčů - Hlavinka, Šmíd, Novák J. a Sikora. Z mladších žáků naopak postoupili hráči ze silného ročníku 1997, kteří však již tento tým tvořili z velké většiny i loni. Trenérem zůstává Vlastimil Mach.

Sobota 11.9.2010
SK Velká Bystřice -  Tatran Litovel 14:24  (7:15)

První podzimní mistrovský zápas ve Velké Bystřici se nám vydařil. Hráli jsme mnohem aktivněji než soupeř a vycházela nám také hra na pivoty. Náskok by mohl být mnohem větší, kdybychom neztratili spoustu míčů v rychlým útocích a střelbou z křídla. Velmi dobře zahrál Petr Jindra na spojce (8 branek) a Pepa Kolář na obraně. V brance podal dobrý výkon Patrik Novák.

Sestava a branky: Novák P. - Jindra 8, Vařeka P. 5, Havran 4, Hudeček 3, Kolář 2, Číhal 1, Nantl 1, Hrbček, Škobrtal, Žák.

Sobota 18.9.2010
Tatran Litovel - STM Olomouc 16:16 (8:8)

Za krásného počasí sledovali diváci na Sokolovně v Litovli vyrovnané bojovné utkání starších žáků. V tomto derby si žádný se soupeřů nedokázal získat rozhodující náskok. Oba týmy nasadili taktiku osobní obrany nejlepšího hráče soupeře a tak v utkání dominovaly obrany.

Sestava a branky: Novák P., Sedlář - Vařeka P. 6, Hudeček 4, Havran 2, Jindra 2, Kolář 1, Škobrtal 1,  Hrbček, Štencl, Žák, Kráčmar.

Komentáře k utkáním: Vl. Mach.
21.9.2010 | admin | Přečteno: 879x

Facebook