Starší dorost: Tatran Litovel - DTJ Polanka 35:25 (17:10)


Starší dorost: Tatran Litovel - DTJ Polanka 35:25 (17:10)
V sobotu 20.11.10 nás čekal další z těžkých soupeřů DTJ Polanka. Soupeř svými předchozími výsledky budil respekt. Věděli jsme, že pokud chceme uspět a nadále bojovat o přední příčky musíme s tímto soupeřem hrát více než vyrovnanou partii a vyvarovat se chyb z minulého utkání ve Vsetíně.

Do utkání jsme vstoupili ve velkém tempu a podařilo se nám hned ze začátku zaskočit soupeře. Po odehraných 10 minutách jsme vedli nečekaně 7:4. V brance začíná v tuto dobu čarovat David Krejčí, který opět svými bezchybnými zákroky ničil střelce soupeře. V útoku se prosazovaly všechny spojky a pohlednými akcemi se dařilo navyšovat skóre na poločasových 17:10.

Do druhé půle se nám podařil stejný vstup jako do začátku utkání a dále jsme navyšovali skóre. V útoku se dařilo především Honzovi Gottfriedovi a Matějovi Konšelovi. V pohledných kombinacích jim zdatně sekundovat Honza Šmíd a Mirek Nedoma. Hosté z Polanky měli spousty technických chyb a sami se tak připravili o lepší výsledek. Svými zákroky i nadále dával jistotu David Krejčí. V poklidném tempu v druhém poločase jsme nakonec soupeře zdolali 35:25.

Podařilo se nám, tak postoupit na první příčku tabulky. Další utkání nás čeká na horké půdě ve Velké Bystřici v neděli 28. listopadu ve 14:30.

Sestava a branky: Krejčí - Gottfried 10, Konšel 7, Nedoma 6, Šmíd Jan 4, Albrecht 2, Sléha 2, Aleš 1, Navrátil 1, Robenek 1, Šmíd Jakub 1, Hlavinka, Kuba, trenéři: Sitár, Filip.
23.11.2010 | Petr Filip | Přečteno: 851x

Facebook