Mladší miniházená - turnaj ve Velké Bystřici 21.5.2011


Mladší miniházená - turnaj ve Velké Bystřici 21.5.2011
K předposlednímu turnaji v jarní části jsme si opět vyjeli do Velké Bystřice, kde jsme se ještě potkali s družstvy SK UP Olomouc a DHK Zora. Za předvedené výkony jsme si nakonec odváželi pěknou stříbrnou pozici.

V prvním zápase proti SK UP Olomouc se dařilo střelcům, kteří se slušně podělili o počet vstřelených branek, ale také ostatní hráči nezaháleli a když už se jim nedařilo při střelbě, tak odváděli hezké výkony v obraně. V bráně své družstvo opět držela Klárka a to velmi pěknými zákroky.
Střelci: Adam (4), Vojtěch (4), Natálie (3), Magda (2) a Tonda (1)

Druhý zápas proti Velké Bystřici "B" byl odehrán dobře, ikdyž nám připadalo, že někteří hráči hráli dříve za družstvo "A" , tak jsme to nechali být a snažili jsme se s tím "poprat". Přesto se hráči snažili hrát pěknou hru, jak v útoku, tak i v obraně, která byla lepší než jindy. Za co, jim patří pěkná pochvala.
Střelci: Adam (6), Natálka (4), Vojtěch (3), Magda (2)

Třetí a poslední zápas jsme svedli s nováčkem v soutěži DHK Zora, zápas byl zajímavý až do konce, a ikdyž byla skoro všechna děvčata o hlavu větší než naši hráči, přesto se nám podařilo zápas dohrát do vítězného konce. V tomto zápase se blýskl pěknými zákroky v brance i nováček v naší sestavě Marek Spurný.
Střelci: Vojtěch (5), Magda (5), Adam (3) a Natálka (2)

Výsledky:
Litovel - SK UP Olomouc      14:2
Litovel - Velká Bystřice "B"   15:28
Litovel - DHK Zora               15:13

Sestava a branky:
Habermannová Klára - Krejčí Adam (13), Pinkava Vojtěch (12), Foretová Magdaléna (9), Kuxová Natálie (9), Hekal Antonín (1), Forét Richard a Spurný Marek
27.5.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 830x

Facebook

Partneři: