Mladší + starší mini na Mega Sam Cupu ve Velké Bystřici 9.-10.6.2011


Mladší + starší mini na Mega Sam Cupu ve Velké Bystřici 9.-10.6.2011
Z důvodu oprav na olomouckém heyrovském hřišti se turnaj konal na hřištích ve Velké Bystřici. Turnaje se zúčastnilo 10 hráčů vybraných ze starší a mladší mini.

Konečně se letos i naši hráči mohli zúčastnit tohoto velkého mezinárodního turnaje, který pořádá již několikátým rokem ZŠ Heyrovského Olomouc.

Obrázek


Turnaj byl vypsán pro tři kategorie - A: ročník 2000, B: ročník 2001/2002 a C: ročník 2003 a mladší.

My jsme se přihlásili do kategorie B, která ještě byla dále rozdělena na modrá a žlutá družstva - my jsme byli ve skupině modré spolu s Velkou Bystřicí "C", Novým Veselím, Heyrovského "E", Kunovicemi, Pecine "C" a s Prostějovem.

První den jsme odehráli 5 zápasů, v nichž hráči předvedli velmi bojovné výkony, pěknou a soustředěnou hru, kdy sice prohráli všechny zápasy kromě zápasu s Kunovicemi, ale např. s Velkou Bystřicí "C" prohráli jen o tři branky a velká škoda zápasu byla s chorvatským družstvem Pecine "C", kde prohráli o jedinou branku. Když beru, že jsme ve družstvu měli jen dva půjčené hráče ze starší mini, ročník 2001 a zbytek hráčů je ročník 2002 a 2003, tak bojovnost a šikovnost, kterou hráči ukázali byla velmi pěkná.
Výsledky prvního dne:
Litovel - Velká Bystřice "C"   9:12
Litovel - Nové Veselí           12:17
Litovel - Heyrovského "E"     9:25
Litovel - Pecine "C"              9:10
Litovel - Kunovice                10:6

Druhý den jsme hráli poslední zápas ve skupině s Prostějovem, který jsme prohráli o 10 branek, ale i tak to byl dobrý zápas. Celkově jsme tedy ve skupině skončili na 6.místě a do bojů o celkové umístění nám byli přiřazeny ještě dvě družstva a to Pecine "A"-holky a Heyrovského "D". Oba dva zápasy jsme pevně drželi "otěže" ve svých rukou, hráči pookřáli z předchozích proher a oba zápasy si velice užívali. Nacházeli se na hřišti i na větší vzdálenosti a předváděli krásné útoky, které s přehledem zakončovali.
Výsledky druhého dne:
Litovel - Prostějov                7:17
Litovel - Pecine "A"              28:2
Litovel - Heyrovského "D"     19:8

Nakonec jsem s turnajem a s konečným 16.místem velmi spokojená, protože si nemůžu víc přát, než aby hráči po skončení turnaje měli úsměv na tváři a byli spokojeni se svými výkony, za které byli odměněni sladkostmi a drobnými cenami.

Sestava a branky:
Habermannová Klára - Valouch Vojtěch (23), Foretová Magdaléna (18), Krejčí Adam (18), Pinkava Vojtěch (17), Kuxová Natálie (12), Dubový Tomáš (7), Hekal Antonín (5), Bican Alois Romeo (4) a Forét Richard

Poděkovat bych chtěla hlavně maminkám (Krejčí, Foretové, Faksové a Pinkavové), které si udělaly čas a oba dva dny nás podporovaly, skandovaly, pomáhaly a prožívaly s námi vše kolem zápasů. Poděkování patří i těm, kteří se přijeli podívat na hráče po práci či před prací, a těm, kteří nás na turnaj dopravovali. Děkuji Vám moc!!!
26.6.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 2251x

Facebook