Dětské dopoledne s házenou - 10.9.2011


Dětské dopoledne s házenou - 10.9.2011
V sobotu 10. 9. 2011 uspořádal oddíl házené TJ Tatran Litovel v rámci Litovelských slavností "Dětské dopoledne s házenou."

Na hřišti v areálu Sokolovny bylo pro děti ve věku od 6 let - 10 let přichystáno 8 stanovišť, na kterých děti plnily sportovně-dovednostní soutěže s tématikou házené:
1. hod do dálky (tenisovým míčkem, míčem pro miniházenou)
2. hod na cíl (srážení kuželů)
3. hod na cíl (trefování do terčů v brance)
4. sprint (40 m)
5. skok do dálky (z místa)
6. přihrávky o zeď (na čas)
7. "opičí dráha"
8. slalom driblingem

Pro každého účastníka byly po absolvování disciplíny přichystány zajímavé ceny, jako propagační materiály Olomouckého kraje a samozřejmě nemohly chybět sladkosti.

Výkon každého soutěžícího byl zapsán do výsledkové karty a po absolvování všech disciplín se předala na určené místo.

Výsledky jsme zpracovali a  tři nejlepší soutěžící z každé věkové kategorie (do 6 let, 7-8 let a 9-10 let) budou oceněni zajímavým dárkem. Ten jim bude předán na prvním domácím zápase I. ligy mužů konaného dne 24.9. ve sportovní hale v Litovli.

Vyhodnocení:
Kategorie do 6 let. :
1.místo - Zifčák A.
2.místo - Neckářová A.
3.místo - Klapka O.

Kategorie 7-8 let:
1.místo - Doleželová Markéta

Kategorie 9-10 let:
1.místo - Zatloukal J.
2.místo - Sedlářová A.
3.místo - Vychodil A.

Počet soutěžících dětí nás trochu zklamal, čekali jsme, že přijdou ve větším počtu, ale snad za to mohly akce v blízkém okolí Litovle. Těžko říct. Vše však nejde naplánovat perfektně, ale jsme rádi, za každé dítě, které přišlo a zasoutěžilo si.
Věříme, že se rodičům a hlavně dětem připravené soutěže líbily a příště k nám na podobně zorganizovanou akci opět zavítají.

Na závěr bychom chtěli poděkovat sponzorům, rodičům a hráčům házené, kteří nám s touto akcí pomohli. Dík samozřejmě patří i Radovanu Šimkovi (organizační pracovník), který velmi ochotně zajišťoval vše potřebné k bezproblémovému chodu akce.
15.9.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 983x

Facebook

Partneři: