Starší miniházená - 2.kolo turnajů starší miniházené pořádal oddíl SK Velká Bystřice dne 24.9.2011 na zastřešeném hřišti na Letné.


Starší miniházená - 2.kolo turnajů starší miniházené pořádal oddíl SK Velká Bystřice dne 24.9.2011 na zastřešeném hřišti na Letné.
Po přelosování turnaje jsme se v sobotu střetli s pěti soupeři - Prostějov, Velká Bystřice "A" a "B", STM Olomouc "B" a Horka nad Moravou.

Nebudu hodnotit každý zápas zvlášť, ale zhodnotila bych turnaj jako celek. Ve všech zápasech nám výrazně pokulhával pohyb po hřišti, což bylo znát hlavně v obraně, kdy nás soupeř někdy lehce přehrával. Obecně jsme měli lepší vždy 1.poločas zápasu, ale ve druhém jsme poté několikrát darovali soupeři míč, čehož soupeř využil vstřelením laciných branek. V některých případech nám chyběla bojovnost a zaujetí pro hru.
I přesto všechno jsme dokázali soupeře dvakrát porazit a odvést si tak první dvě výhry z turnaje.
Zápas s Prostějovem byl velmi vyrovnaný do 14.minuty zápasu, avšak poté jsme předvedli několik chyb a soupeř nám odskočil o 4 branky, což se nám již nepodařilo dohnat.  Velmi podobně vypadal zápas s družstvem STM Olomouc. Pokud bychom nevytvořili zbytečné chyby, mohly být i tyto zápasy velmi vyrovnané.

Výsledky:
Litovel - Prostějov                 12:19
Litovel - V.Bystřice "A"           10:30
Litovel - V. Bystřice "B"          12:8
Litovel - STM Olomouc "B"      8:14
Litovel - Horka n.M.            14:12

Celkově jsme vybojovali 4.místo.

Sestava a branky:
Navrátil Dominik (1) - Sklenář Tomáš (27), Pinkava Vojtěch (12), Pekař Adam (7), Bican Alois Romeo (5), Valouch Vojtěch (2), Forét Richard (1), Svoboda Petr (1), Hekal Antonín, Faltýnek Pavel
25.9.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 931x

Facebook

Partneři: