Starší miniházená - turnaj v Kostelci na Hané 9.10.2011


Starší miniházená - turnaj v Kostelci na Hané 9.10.2011
V chladném nedělním ránu jsme vyjeli do nedalekého Kostelce k dalšímu turnaji. Zde nás čekali soupeři, kromě domácích, z STM Olomouc "A" a TJ Sokol Horka nad Moravou. Až v posledním zápase jsme předvedli velmi bojovnou házenou, ale i tak jsme si odvezli z turnaje 4.místo.

V prvních dvou zápasech proti STM Olomouc a Kostelci na Hané jsme měli dobrý vstup do utkání hned od začátku zápasů, ale poté přišlo několik technických chyb za sebou, kdy jsme nebyli schopni chytnou míč a když už se nám podařilo vystřelit na branku, tak jsme trefovali pouze brankáře. Špatná obrana také vedla k rychlému úniku soupeře o několik branek a tento únik se nám nepodařil již dotáhnout.
V posledních zápase proti celku Horky jsme předvedli pěknou házenou a bojovný výkon, kdy obrana pracovala tak, jak měla a v útoku se nám již dařilo, díky lepšímu pohybu po hřišti, lépe zakončovat. Pěkné utkání z obou stran skončilo výhrou o jedinou branku ve prospěch soupeře.

Výsledky:
Litovel - STM Olomouc "A"     9:20
Litovel - Kostelec n.H.           5:11
Litovel - Horka n.M.              18:19

Soupiska a branky:
Navrátil Dominik (2), Sedlář Šimon (1) - Krejčí Adam (9), Pinkava Vojtěch (9), Sklenář Tomáš (5), Kuxová Natálie (4), Dubový Tomáš (1), Forét Richard (1), Sedlářová Anna
13.10.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 851x

Facebook