Starší miniházená - předposlední kolo turnajů odehráno na domácím hřišti 23.10.2011


Starší miniházená - předposlední kolo turnajů odehráno na domácím hřišti 23.10.2011
V neděli 23.10. jsme se ve sportovní hale v Litovli potkali s celky SK UP Olomouc, DHK Vítězná Litovel a SK Velká Bystřice "A".
Bylo k vidění několik velmi pěkných utkání, v nichž se nám podařilo vybojovat jedno vítězství a jedna remíza.

S tímto turnajem jsme byly obě trenérky velmi spokojené, konečně se nám začaly v útoku prosazovat i jiné spojky než doposud, i když musíme stále pracovat na obraně.

V prvním zápase proti SK UP Olomouc byl průběh velmi zajímavý a napínavý do poslední sekundy, kdy se neustále skóre měnilo, buď ve prospěch soupeře, nebo nás. Vítěznou branku v posledních vteřinách vstřelil Vojta Pinkava a my jsme mohli konečně mít velkou radost z dobře odehraného zápasu, který jsme po boji dovedli do vítězného konce.

Další vypjatý zápas jsme odehráli s DHK Vítězná Litovel, tentokrát se mohla radovat obě družstva, protože výsledek byl vyrovnaný na obě strany, tedy skončil remízou. Pokud bychom byli důrazní na obraně, mohl průběh zápasu vypadat jinak.

Poslední zápas proti celku V. Bystřice, nám obrana přestala spolupracovat, což vedlo k prohře o 11 branek. Slabý byl i přechod do útoku a špatná střelba.

Ale i tak hodnotím turnaj jako velmi dobrý a pochválit bych chtěla všechny hráče, kteří v neděli přišli a předvedli pěknou házenou. Ne každý hráč si zahrál, tak jak by asi chtěl, ale hold 14 hráčů je hodně, ale i tak si každý z nich alespoň chvíli zahrál.

Obrázek
Výsledky:
Litovel - SK UP Olomouc           11:10
Litovel - DHK Vítězná Litovel      7:7
Litovel - SK Velká Bystřice "A"    6:17

Spolu s DHK Litovel jsme měli stejný počet bodů z utkání, vzájemný zápas skončil nerozhodně a tak o celkovém umístění rozhodovalo skóre obou družstev, kde o 10 branek bylo lepší DHK Litovel, proto jsme obsadili 3.místo.

Sestava a branky: Valouch Vojtěch, Navrátil Dominik - Pekař Adam (10), Pinkava Vojtěch (6), Dubový Tomáš (4), Forét Richard (2), Krejčí Adam (1), Svoboda Petr (1), Hekal Antonín, Milčický František, Kuxová Natálie, Sedlář Šimon, Faltýnek Pavel, Kolečář Adam
27.10.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 1678x

Facebook

Partneři: