Starší mini na turnaji v Zubří


Starší mini na turnaji v Zubří
Několik úvodních řádků je stejných jako u ml.mini, takže přejdu rovnou k výčtu soupeřů na tomto turnaji : S. Újezd u Brna, HC Zubří "A", Lesana Zubří, Bojnice, HC Zubří "B" a Rožnov p. Radhoštěm. Hrálo se 1x15min na klasickém (velkém) hřišti.

V prvním zápase proti Újezdu jsme předvedli slušný vstup do utkání, kde každý náš útok, byl odměněn brankou, jenže toto nasazení nám vydrželo do cca 7.min a poté se nám již nepodařilo skoro žádnou šanci proměnit. Soupeř tedy pomalu navyšoval svoje skóre a konečným výsledkem byla prohra o 6 branek (6:12).

Druhý zápas proti "áčku" Zubří nám soupeř ukázal jak se hraje přesná a rychlá házená. Už od začátku jsme se nestíhali vracet do obrany a v útoku to nestálo za nic. Soupeř nás udolal rychlými útoky a s výsledkem 4:15 jsme ukončili naše páteční zápasy.

V sobotu jsme nastoupili hned ráno po snídani, měli jsme sice více času se zahřát a rozházet, ale i tak nás celek Lesany Zubří přehrál, ikdyž to opět do poloviny zápasu nevypadalo vůbec špatně, opět jsme konec vypustili a nebyli schopni ubránit jedinou hráčku.
Výsledek 3:8.

Další zápas proti slovenským Bojnicím jsme odehráli špatně hlavně v obraně a nedařilo se ani brankařům. Výsledkem byla prohra o 7 branek (3:10).

Takže v naší skupině se nám nepodařilo získat ani bod, tudíž jsme se utkali s dalšími soupeři o celkové umístění. První na řadu přišel opět Újezd u Brna. Tento zápas byl již lepší i z pohledu pohybu po hřišti, ale opět jsme nevydrželi se silami až do samotného konce a prohra o 3 branky nás docela mrzela. Výsledek 5:8.

Další dva zápasy proti celku Zubří  "B" (4:10) a Rožnovu p. Radhoštěm (1:5) jsme sehráli až v neděli dopoledne. Opět se nedařilo v útoku, kde jsme nebyli schopni jít do kontaktu se soupeřem a "poprat se" o výhodnější střeleckou pozici. Míče jsme neustále odehráli, aniž bychom se podívali na brankaře a stále se hra udržovala na středu hřiště. Křídla byla velmi málo aktivní a proti vysunuté obraně jsme nenacházeli žádnou účinnou zbraň.

I přes konečné 10.místo hodnotím turnaj pozitivně, chtěli jsme urvat alespoň jedno vítězství, což se nám bohužel nepodařilo, ale zase jsme měli možnost vidět, jak se hraje rychlá a přesná házená a doufám, že se všichni z chyb poučíme a budeme se snažit ve svých výkonech zlepšovat.
Pochválit si zaslouží všichni hráči, někteří více jiní méně a to, že 6 hráčů hrálo poprvé na velkém hřišti a ještě s takovými výbornými celky, je skvělá zkušenost a doufám, že si jej hráči váží. Vždyť i zažít takovou super atmosféru, kterou vytvořili domácí při našem posledním zápase, se nevidí ani na našem zápase mužů doma. :-)

Sestava: Kolečář Adam, Dubový Tomáš - Pinkava Vojtěch, Valouch Vojtěch, Pekař Adam, Svoboda Petr, Sklenář Tomáš, Forét Richard, Zacpal Šimon a Faltýnek Pavel
2.3.2012 | Lenka Filipová | Přečteno: 859x

Facebook

Partneři: