Starší mini "A" - turnaj ve Velké Bystřici 15.4.


Starší mini "A" - turnaj ve Velké Bystřici 15.4.
K úvodnímu turnaji v jarní části jsme vyrazili do Velké Bystřice. Soupeři nám byli Luhačovice, domácí V. Bystřice a Tatran Litovel "B". Z turnaje jsme si odvezli krásné 2.místo

Dne 15.4. nám začala jarní část turnajů starší miniházené, během zimy jsme se s vedením oddílu domluvili, že bychom mohli, díky velkému počtu hráčů, postavit dvě družstva, aby si všichni dostatečně zahráli. Podařilo se nám tedy vytvořit družstvo "A" ročník 2001 a "B" což je ročník 2002-03.

Celkově se zápasy vydařily dobře, dvakrát s vítězným koncem. Vyzkoušeli jsme si jak osobní obranu, tak zónovou (bránění na 6m). U V.Bystřice jsme museli hrát jen zónovou jelikož jsme věděli, že by nás soupeř uběhal, i tak jsme však nebyli schopni v obraně reagovat a ubránit některé jednoduché akce soupeře, který toho samozřejmě využil a nastřílel spoustu branek ze 7m hodů.
Dobře zachytali oba brankaři Domča s Adamem,kdy Domča obstál i jako brankař u dovednostních soutěží, kdy vychytal V.Bystřici, ale velkým mínusem je u obou brankařů kotoul dopředu :-) - takže máme co pilovat!
Jinak jsem s odvedeným výkonem všech hráčů velmi spokojena a všechny chválím za přístup. Jsem ráda, že se snažili zapojovat opravdu všichni a dávali si pozor na zbytečné chyby a pokud měli prostor nebáli se vystřelit. Jen tak dál!

Výsledky:
Litovel "A" - Luhačovice        (8:5)   18:13
Litovel "A" - V.Bystřice "A"    (5:10)  10:21
Litovel "A" - Litovel "B"         (6:5)   16:9

Sestava a branky:
Navrátil Dominik, Kolečář Adam - Sklenář Tomáš (12), Valouch Vojtěch (9), Zacpal Šimon (1), Horák Patrik, Dubový Tomáš (16), Sedlář Šimon (1), Sedlářová Anna, Svoboda Petr (5)

Poděkovat bych chtěla také všem rodičům, kteří nás dopravili na turnaj a svým potleskem a fanděním nám zpříjemňovali průběh zápasů.
15.4.2012 | Lenka Filipová | Přečteno: 1038x

Facebook