Závěrečná mladší a starší miniházené


Závěrečná mladší a starší miniházené
V sobotu 16. 6. 2012 jsme pro hráče, rodiče a trenéry mladší a starší miniházené připravili "závěrečnou" v areálu Sobáčovského rybníka. Programem bylo aktivní využití dopoledne a odpoledne plné her, soutěží, soupeření a také přátelského posezení.

Od 9:00 do 15:00 jsme měli k dispozici celou plochu plážového hřiště. To bylo rozděleno na 3 hrací plochy - plážová házená, fotbal a volejbal (přehazovaná).
Pro rodiče byly vyhlášeny dvě soutěžní disciplíny - pro maminky - "O zlatou vařečku" a pro tatínky - "O nejlepší akrobatický kousek".

Hned od začátku se všichni přítomní hráči velice aktivně zapojovali do soutěžních klání - házená, přehazovaná. Jen fotbal "nefrčel" a tak odpočívající hráči využili volné plochy k "plážovým" hrátkám - stavba hradů, zahrabávání lidí, apod.

Obrázek

Postupně se zapojili všichni zúčastnění a tak se mohlo sehrát utkání mezi Tatranem (trenéři) a rodiči. Musím podotknout, že utkání mělo velmi vysokou úroveň a trenéři dostali "na frak".  :-)

Trenéři poté vyhodnotili uplynulou sezónu, hráčům poděkovali za předvedené výkony v zápasech, jejich snahu na tréninku a za trpělivost s trenéry.

Obrázek

V průběhu dne se dostalo i na vyhodnocení soutěží vyhlášených pro rodiče.
Soutěž "O zlatou vařečku" spočívala v tom, že maminky měly napéct a donést trochu sladkého ke kávě. Ke každému "vzorku" (nebyly to vzorky, ale celé plechy) byl přiřazen lístek se jménem autora. Děti byly porotou a po ochutnání měly k nejlépe chutnajícímu udělat čárku.

Výsledky soutěže:
1. pí. Valouchová
2. pí. Kubáčková
3. pí. Milčická

Výherkyním gratulujeme a věříme, že se jim předané ceny líbily.

Tatínkové zase soutěžili "O nejlepší akrobatický kousek". V průběhu plážové házené (mnohdy to spíše připomínalo rugby) mezi tatínky měl každý předvést co nejlepší akrobatický kousek. Porotou byly opět děti a jednohlasným verdiktem byl jako vítěz určen p. Kuxa. Gratulujeme.

Obrázek

Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem hráčům, rodičům a samozřejmě také hlavnímu sponzorovi miniházené p. Bartoňovi za jejich aktivní přístup ke všem vyhlášeným soutěžím. Abychom mohli v příštích letech tyto akce ještě zdokonalovat, budeme rádi, když do komentáře pod článkem uvedete své poznatky, připomínky, samozřejmě nepohrdneme případnou malinkatou pochvalou.  :-)

Za trenéry miniházené sepsal Petr Habermann.
20.6.2012 | Lenka Filipová | Přečteno: 1409x

Facebook