Soustředění mladších žáků a minižáků ve Vizovicích 11.8.-17.8.2012


Soustředění mladších žáků a minižáků ve Vizovicích 11.8.-17.8.2012
V druhém srpnovém týdnu, pár kilometrů od Vizovic, v rekreačním areálu Revika, jsme uspořádali týdenní soustředění pro mladší žáky a minižáky.

K sobotnímu odjezdu si pro nás počasí připravilo zimu a déšť, nicméně jsme se všichni sešli u autobusu, a tak jsme mohli vyrazit na cestu.
Po příjezdu do rekreačního areálu jsme se ubytovali a řešili, co budeme dělat, protože počasí s námi stále nespolupracovalo. Vydali jsme se proto na obhlídku areálu a nejbližších mírných kopečků a lesů. Po příchodu zpět se počasí umoudřilo, a tak jsme si mohli ještě před večeří zatrénovat a zahrát hry. Byl to jediný déšť, který jsme za celou dobu soustředění viděli.

Obrázek


Celý týden jsme potom věnovali trénovaní a zdokonalování házenkářských dovedností, dny jsme si zpestřovali vycházkami do Vizovic na Vizovický zámek, zámeckou zahradu, zámeckou pralinkárnu (někteří ji navštívili ještě po cestě domů) na dlouhou dobu se nám do paměti vryje, prý nenáročný, 9,5km dlouhý výšlap, který však ve skutečnosti měřil něco kolem 14km.

Obrázek


Jelikož nám přálo počasí, navštěvovali jsme v rámci regenerace, venkovní bazén v čele s otužilcem Zdeňkem. Přijel se na nás podívat a zatrénovat si i trenér Peťa Habermann. Předposlední den přijeli do areálu hasiči na ukázku výcviku a techniky pro mladé hasiče ze Slušovic a tak měli hráči velmi příjemné a chladivé překvapení

Obrázek
Fotogalerie ze soustředění je zde.



a konečný večer jsme zakončili opékáním buřtů.
Všichni jsme přežili týden ve zdraví, jen pár odřených kolen, ale to už ke sportu patří.

Dle mého se soustředění vydařilo a dle slov ostatních trenérů se někteří hráči opět zdokonalili a posunuli se ve svých výkonech zase o něco výše.

Byla bych moc ráda, kdyby svými komentáři přispěli i zúčastnivší hráči, přeci jenom hlavními aktéry byli oni.

Děkuji trenérům Davidu Číhalovi, Tomáši Mackovi a Zdeňku Kuchařovi za vydařené soustředění a pomoc a sponzorům Baroň a Partner, panu Skopalovi a panu Svobodovi, jejichž finanční přispění pomohlo snížit náklady na soustředění.
22.8.2012 | Lenka Filipová | Přečteno: 889x

Facebook

Partneři: