Český pohár mužů: TJ Šumperk - Tatran Litovel 25:28 (13:13)


Český pohár mužů: TJ Šumperk - Tatran Litovel 25:28 (13:13)
V rámci druhého kola českého poháru zavítali naši hráči 15. září na palubovku čerstvě druholigového týmu TJ Šumperk. Náš soupeř sestoupil do nižší soutěže po dvouletém působení v 1. lize.

V prvním poločase byla hra velice vyrovnaná a o přestávce svítil na ukazateli skóre nerozhodný stav 13:13. Vstup do druhé půle se povedl lépe našemu družstvu, to si brzy vypracovalo vedení 18:15. Na nástup našeho celku dokázal domácí tým ještě zareagovat, ale litovelské mužstvo brzy opět získalo tříbrankový náskok, který uhlídalo až do konce zápasu.    

Náš tým se musel obejít bez opor Matěje Konšela a Davida Barabáše, kteří budou v následující sezóně na střídavý start nastupovat v extralize. Trenéři měli také problémy s nominací gólmanů, v brance se nakonec objevil zkušený matador Svatopluk Kráčmar.

Zápasy třetího kola českého poháru jsou na programu začátkem listopadu. Los teprve proběhne, ale s velkou pravděpodobností by se mohl litovelský tým představit na domácí palubovce a při troše štěstí přivítat atraktivního extraligového soupeře.  

Sestavy a branky:
TJ Šumperk: Cimfl, Diviš - Laštůvka 7, Vobořil 6, Korec 5/2, Nimmerrichter 3, Drechsler 2, Petrtýl 2, Kučera, Hejný, Hruda, Koňařík.

Tatran Litovel: Kráčmar - Šmíd 9/4, Macek 4, Nedoma 4, Číhal 2, Hanák 2, Havlíček 2, Kuchař 2, Zapletal 2, Čtvrtníček 1, Albrecht, Sléha F., Sléha J.

Rozhodčí: Malinek - Planka
Vyloučení: 5:7
Diváků: 68
24.9.2012 | admin | Přečteno: 795x

Facebook

Partneři: