Nejmladší minici v Horce nad Moravou


Nejmladší minici v Horce nad Moravou
Dne 6.4. jsme vyjeli s našimi nejmladšími házenkáři na turnaj přípravek (roč.2005 a mladší) do Horky nad Moravou a hráči mě velmi mile překvapili.

Snad ještě nikdy se mi nestalo, že by s každým dítětem jel na turnaj jeden či dva rodiče, za což bych už teď, na začátku článku, chtěla poděkovat všem zúčastněným rodičům. Vytvořili jste skvělou fandící skupinu a všechny hráče jste zdravě povzbuzovali, za čež vám všem ještě jednou moc děkuji. Bylo to super.

Obrázek


Nicméně hráči ve všech zápasech podali velmi dobré výkony, ať už v poli nebo v brance, kde se vystřídalo více hráčů. I nováček Michal a nejmladší člen "zájezdu" Martin se mezi hráči neztratili a myslím, že se skvěle zapojovali do hry.
Sehráli jsme 4 utkání - proti Zoře Olomouc, Bystřici pod Hostýnem a 2x proti Horce n.M.
Obrana byla velmi dobrá, ale co musíme pilovat je útok a trocha toho pohybu navíc, nám jistě neuškodí.

Obrázek


Myslím si, že si děti zahrály dostatečně a byly spokojené, což bylo navíc podpořeno i nějakou tou sladkostí na závěr. Turnaj se samozřejmě nepočítal na branky, kde v této kategorii jde především o radost ze hry.

Sestava: Ryzí Michal, Dvořák Brutus, Najer Václav, Šišma David, Zifčák Adam, Rosík Roman, Kunert Sebastian a Valouch Martin

Obrázek
10.4.2013 | Lenka Filipová | Přečteno: 3294x

Facebook