Mladší miniházená - Turnaj v Žeravicích 13.4.


Mladší miniházená - Turnaj v Žeravicích 13.4.
V sobotu jsme vyjeli s hráči k dalšímu turnaji, tentokrát do Žeravic. Kromě domácích nám byli soupeři z STM Olomouc a Horky n.M.

Ve všech třech zápasech bych chtěla hned v úvodu pochválit obranu, ta byla tentokrát opravdu dobrá a i když hráč nastoupil proti soupeři, který byl o hlavu větší, přesto jej dokázal ubránit a pokud mu náhodou utekl, tak se s pomocí objevil další náš hráč a pomohl ubránit. I ti nejmladší (Sebik a Adam) se v obraně rvali jak lvi.
Obrázek
Útok již trochu pokulhával, nejvíc však bylo poznat to,že hráči se neumějí rozběhnout v době, kdy jim chce spoluhráč přihrát a rozbíhají se až poté, co dostanou míč. Tuto část musíme stále zdokonalovat a donutit hráče, co nejvíce běhat a nabízet se pro přihrávku.
Obrázek
Střelba byla tak 50-50, někdy ji hráči uspěchali a měla následovat spíše přihrávka, jindy využili nepozornosti obrany a střela byla pěkně umístěná. Zde se nejvíce dařilo Tadeášovi, Davidovi a i Honzovi.
Byla i škoda, že jsme zbytečně přicházeli o míč, protože jsme jej lehce přenechali soupeři, místo toho, abychom se snažili získat i ztracený míč. Chybí troška té dravosti.

Celkově hodnotím turnaj jako dobrý, chválím všechny zúčastněné hráče, je vidět, že se stále zlepšují a to je jen a jen dobře. :-)

Obrázek

Děkuji všem rodičům za podporu, fandění a pomoc.

Sestava: Maitner David, Skopal Matyáš, Kunert Sebastian, Chmela Lukáš, Zemánek Jan, Matečka Michal, Klanica Jiří, Zifčák Adam, Huličný Tadeáš, Ryzí Michal, Patáková Veronika a Rosík Roman
17.4.2013 | Lenka Filipová | Přečteno: 2166x

Facebook

Partneři: