Mladší miniházená: ohlednutí se za dvěma turnaji doma a v Senici


Mladší miniházená: ohlednutí se za dvěma turnaji doma a v Senici
21. 4. 2013 jsme pořádali první turnaj na domácím hřišti a přivítali jsme družstva z Žeravic, DHK Zory Olomouc a UP Olomouc.

Snad větší tréma na domácím hřišti působila na hráče, jenž se projevovala na herním výkonu. Obrana byla horší než jindy a útok někdy zbytečně zbrklý.  Střelba většinou byla usměrňována doprostřed brány, kde však číhal pozorný brankař soupeře. Chyběla mi větší bojovnost a rvavost o míč. Proti Žeravicím se vedlo Tadeáši  Huličnému spolu s Davidem Maitnerem.

Obrázek


Co mě potěšilo, tak proti Zoře se ukázali v dobrém světle i nejmladší hráči - Vašek, Adam i Bruťa a proti UP Olomouci se zadařilo v několika situacích i Davidu Šišmovi. Musíme se snažit bojovat v zápasech až do konce a soustředit se na míč a nenechat se rozptylovat okolím.

Sestava: Klanica Jiří - Chmela Lukáš, Rosík Roman, Šišma David, Valouch Martin, Kunert Sebastian, Najer Václav, Zifčák Adam, Zemánek Jan, Huličný Tadeáš, Skopal Matyáš, Dvořák Brutus, Maitner David

28. 4. 2013 po dalším pracovním týdnu jsme v neděli pořádali druhý turnaj. Našimi soupeři tentokrát byli Velká Bystřice, Prostějov a  STM Olomouc. Jelikož jsem zápasy přímo nemohla vidět, tak hodnotím tento turnaj jen ze zápisu paní trenérky Rozsypalové. Nejvíce se zde dařilo opět Tadeáši a následovali jej Matyáš a Adam.

Obrázek


Dobrý výkon podal i Honza a David Šišma. Oproti tomu se nezadařilo Davidu Maitnerovi. Nicméně byli hráči až na zápas s V.Bystřicí pochváleni za pěkné výkony.

Sestava: Klanica Jiří - Chmela Lukáš, Maitner David, Huličný Tadeáš, Zifčák Adam, Zemánek Jan, Matečka Michal, Rosík Roman, Venos Patrik, Najer Václav, Ryzí Michal, Skopal Matyáš, Šišma David, Dvořák Brutus, Valouch Martin

Obrázek


4. 5. 2013 jsme poslední turnaj odehráli v Senici na Hané, kde kromě domácích nás čekali Žeravice a UP Olomouc. Na tomto turnaji se velmi dobře ukázali naši nejmladší hráči - Sebastian, Bruťa, Roman, Michal a Vašek, kteří v pohybu po hřišti a i v obraně ukazovali kolikrát lepší výkony než jejich starší spoluhráči. Nezadařilo se Jirkovi v bráně, kde pouštěl zbytečné míče, ale nepomáhala mu ani obrana. Pěkný výkon podal Honza a svým pohybem po hřišti i David. Chybí nám však přesnější střelba a důraznější obrana. Takže aspoň máme pořád co pilovat.

Sestava: Klanica Jiří - Matečka Michal, Huličný Tadeáš, Kunert Sebastian, Dvořák Brutus, Najer Václav, Skopal Matyáš, Maitner David, Rosík Roman, Zemánek Jan

Chtěla bych poděkovat všem rodičům, kteří přišli podpořit hráče, ať už na domácí turnaje, tak do Senice. Vážíme si toho a je to fajn, když jste z publika při dosažení branky slyšet.
11.5.2013 | Lenka Filipová | Přečteno: 2832x

Facebook

Partneři: