Shrnutí několika turnajů mladší miniházené


Shrnutí několika turnajů mladší miniházené
Krátké shrnutí turnajů mladší miniházené v Horce n.M. a také v Litovli. Někdy se dařilo, jindy byl lepší soupeř.

Než se "otevřela" podzimní část turnajů mladší miniházené, zúčastnili jsme se turnaje v Horce n. M. (31.8.). Na tomto turnaji se především v lepším světle ukázali naši nejmladší minici (roč. 2006 a mladší), kdy pohybem po hřišti, dravostí a chtěním hrát, předčili své, o rok starší, spoluhráče. V utkáních se, ale i tak všichni snažili bránit ze všech sil, někdy byl soupeř lepší, ale i nám se zadařilo a odvezli jsme si nějaké to vítězství a nakonec i 4.místo.

Výsledky:
Litovel - Žeravice          8:12
Litovel - Horka (2006) 13:10
Litovel - Horka (2005) 13:13
Litovel - Bystřice p.H.  10:13

Sestava a branky:
Rosík R. - Dvořák B. (1), Šišma D. (2), Valouch M., Chmela L., Matečka M. (3), Vogl L. (1), Zifčák A. (14) a Najer V. (24)

15.9.2013 - pro nás začala podzimní část turnajů - první turnaj jsme jeli odehrát opět do Horky n. M.
Střelecky se nám zde velmi dařilo a pochvalu si zaslouží opravdu všichni hráči, kteří k turnaji odjeli. Předváděli pěkné zákroky v obraně, byly k vidění hezké nahrávky do útoku a i následná střelba nebyla uspěchaná. V brance se prostřídali skoro všichni, takže na celkovém výkonu se podílel opravdu každý. Na těchto turnajích se počet branek nepočítá, ale naši hráči působili velmi vyrovnaně a své soupeře přehrávali. Všem děkuji za předvedené výkony.

Sestava a branky:
Dvořák Brutus (2), Šišma David, Kunert Sebastian (7), Rosík Roman (1), Ryzí Michal (7), Zifčák Adam (27), Matečka Michal (5), Vogl Lukáš (1)

Druhý turnaj jsme pořádali my - 22.9.2013 - počasí přálo, aby se turnaj mohl odehrát ještě na venkovním hřišti na Sokolovně.
K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti Sokol II Prostějov - zde hráči předvedli pěkný výkon i v obraně či v útoku, i osobní obrana byla slušná.
Obrázek

V druhém zápase proti Horce n.M. jsme především v druhém poločase viděli, co znamená dobrý pohyb po hřišti, jelikož proti nám nastoupila jiná sestava, než v prvním poločase, ale i tak jsme se nenechali moc zaskočit a nějaké branky se nám podařilo do sítě umístit.
Obrázek

V posledním zápase proti Zoře Olomouc se nám neustále nedařilo bránit jedinou hráčku, která se velmi rychle a obratně pohybovala po hřišti a "sázela" jednu branku za druhou, zde byla obrana opravdu špatná. Útok byl docela dobrý, ale jen ten samotný, celou hru nedělá. Takže máme, co zlepšovat.
Obrázek

Každopádně za výkony děkuji všem hráčům. Věřím, že se budeme neustále zlepšovat a že nás házená bude bavit ještě více.
Děkuji také všem rodičům, ať už za pomoc při turnaji, či za příjemnou atmosféru při hře.
Sestava a branky:
Rosík Roman - Matečka Michal (3), Šišma David (1), Ryzí Michal (7), Zifčák Adam (8), Pavlík Jakub (3), Vogl Lukáš (1), Kunert Sebastian (5), Dvořák Brutus (1)
22.9.2013 | Lenka Filipová | Přečteno: 1120x

Facebook

Partneři: