Mladší miniházená - další tři turnaje za námi


Mladší miniházená - další tři turnaje za námi
Další velký turnaj jsme absolvovali na začátku dubna v Novém Veselí. Současně s ním se také rozjela jarní část turnajů na Olomoucku. Během všech turnajů se vystřídala velká část našich hráčů a všichni si zaslouží velkou pochvalu.

5.4. turnaj v Novém Veselí
Do Nového Veselí jsme během krátké doby zajížděli již podruhé, tentokrát se jednalo o projekt MHIL - což pro nás znamenalo setkání se s úplně novými celky, hlavně ze Slovenska, se kterými jsme se ještě nepotkali.

Odehráli jsme celkem 6 vzájemných zápasů. V některých "šlapala" obrana, v jiném zase "drhla" střelba na branku. Velkým plusem byly nahrávky. Takže pokud se budeme stále více zlepšovat a zdokonalovat a nebude nám stačit jen střílet branky, bude to skvělé.

Lit. - Velké Meziřící "C"       13:4
Lit. - Rohožník "B"             6:6
Lit. - Ivanka p.D.               4:9
Lit. - Havlíčkův Brod           8:6
Lit. - Stupava "C"              9:4
Lit. - Pezinok "B"               4:8

Sestava a branky:
Rosík Roman (1) - Matečka Michal (1), Ryzí Michal (2), Pavlík Jakub (16), Najer Václav (8), Vogl Lukáš (1), Šišma David (1), Zifčák Adam (14)

Celkem se utkalo 16 týmů, které byly rozděleny do 4 skupin po 4 družstvech. Jelikož jsme prohráli ve skupině jen jeden zápas a další remizovali, tak jsme se utkali s dalšími 3 družstvy o konečné 5.-8. místo. Konečné 7.místo je krásné umístění na podané výkony. Jsem moc spokojena, ale je pořád v čem se zdokonalovat.
Děkuji všem rodičům, kteří si udělali čas a jeli s námi a děkuji vedení oddílu, že nám umožnilo setkání s tak zajímavými celky.

6.4. soutěžní turnaj v Olomouci
Tohoto turnaje se zúčastnili naši nejmladší házenkáři. Dle trenérky Rozsypalové si všichni zaslouží pochvalu, jen to chce doladit poslušnost na hřišti a plnit pokyny trenéra.

13.4. soutěžní turnaj doma v Litovli

Obrázek


Domácí turnaj zvládli hráči velmi dobře. Trápí nás marodka, tak  byli nasazeni i nejmladší hráči z družstva. Všichni si zahráli a snaha byla vidět jak v útoku, tak i v obraně. Chce to stále zlepšovat pohyb po hřišti a více se nabízet pro přihrávky a nebát se soupeře, ikdyž je o hlavu větší a silnější. Více průbojnosti musíme dotrénovat během tréninků a bude nás házená těšit stále víc.

Obrázek


Lit. - Žeravice           17:13
Lit. - Kostelec n.H.    15:12
Lit. - Prostějov         19:11

Obrázek


Sestava a branky:
Rosík Roman (1) - Šišma David (6), Janáček Matyáš (1), Dvořák Brutus (2), Vogl Lukáš (3), Valouch Martin, Kunert Sebastian (14), Ryzí Michal (20), Matečka Michal (4)

Děkuji všem rodičům za podporu, povzbuzování a pomoc.
13.4.2014 | Lenka Filipová | Přečteno: 2110x

Facebook

Partneři: