Litovel Mini Cup - ZLATO! - Mladší miniházená


Litovel Mini Cup - ZLATO! - Mladší miniházená
Velká hrdost a spokojenost byla cítit z našich pohledů (trenérek), když naši mladší minici šli z rukou Davida Juříčka přebírat dva velké poháry a sklonit svoji hlavu, aby se na jejich hrudích mohla blýskat zlatá medaile. Dokázali jsme to!

Je to pocit k nezaplacení, když práce s těmi nejmenšími vyvrcholí na domácí půdě, na velkém turnaji a s "mužstvem", které celý rok makalo, poctivě docházelo na tréninky a po několika krásných druhých místech, vybojovali, a to zaslouženě, krásné zlaté medaile, které jim vždy budou připomínat, jejich snahu, soustředěnost a hlavně kolektivnost svého družstva.

Výsledky družstva jsou k nahlédnutí zde: http://www.hazena.tatranlitovel.cz/minicup/mladsi/1

Fotogalerie je jen o kousek dál zde:
http://www.hazena.tatranlitovel.cz/minicup/fotogalerie

Za všechny tři dny a veškeré odehrané zápasy si všichni hráči zaslouží oooooobrovskou pochvalu, jejich dravost chtít získat míč a i v nevýhodné pozici zapřemýšlet a nahrát lépe stojícímu hráči, v obraně spolupracovat a přerušovat tak útoky protihráčů, umisťovat střelbu a neustále být v pohybu, si opravdu zlato zaslouží. V brance mnohokrát excelovat Seba Kunert, v útoku se zase vedlo Áďovi Zifčákovi, Jakubovi Pavlíkovi, Mišovi Ryzímu či Vaškovi Najerovi. V obraně pomáhali dobrými výkony Miša Matečka, Roman Rosík, David Šišma či Lukáš Vogl. A jsem ráda, že se neztratili a kolikrát vybojovali i míč pro své družstvo Matyáš Janáček a Brutík Dvořák. Samozřejmě se najdou i chyby, na kterých však musíme a budeme pracovat neustále, protože ziskem zlatých medailí se nesmí usnout na vavřínech a stále je co zlepšovat.

Velký dík, patří všem rodičům za pomoc, protože bez vás bychom tak velký turnaj nedokázali zorganizovat a samozřejmě díky moc za podporu z hlediště. Díky!


Sestava a branky: Kunert Sebastian (22) - Najer Václav (27), Zifčák Adam (43), Dvořák Brutus, Ryzí Michal (30), Rosík Roman (3), Pavlík Jakub (33), Vogl Lukáš (5), Šišma David (6), Matečka Michal (3), Matyáš Janáček (1)
2.6.2014 | Lenka Filipová | Přečteno: 1303x

Facebook