Mladší miniházená - poslední dva nalosované turnaje


Mladší miniházená - poslední dva nalosované turnaje
Poslední dva nalosované turnaje v sezóně 2013/2014. I nejmladším našim házenkářům bylo přáno, aby se setkali s Davidem Juříčkem, který jim popřál další výborné výkony.

Turnaj v Senici n. Hané 31.5. :
po třídenním turnaji MINI CUP nás čekal další turnaj v Senici. Hned v prvním utkání proti Žeravicím jsme si říkaly, zda hráči po vybojovaném zlatu zapomněli bojovat i v dalších utkání. V prvním poločase nám nešlo nic, nedokázali jsem se soustředit, střelba často končila v rukou soupeřova brankaře, či mimo bránu. Přihrávky většinou byly zahrány do autu a obrana bylo "děravá". V druhém poločase a v dalších zápasech se hráči již probudili, aby předvedli své výkony, na které jsme zvyklé a došlo k většímu zlepšení ve všech důležitých částech hry. Takže pochvala za bojovnost a zlepšení se v zápasech patří všem hráčům, kteří se turnaje zúčastnili.

Lit - Žeravice         19:14
Lit - DHK Litovel     17:9
Lit - Senice            24:11

Sestava a branky: Rosík Roman (4) - Vogl Lukáš (2), Matečka Michal (3), Pavlík Jakub (12), Najer Václav (11), Valouch Martin (3), Zifčák Adam (16), Ryzí Michal (7)

Superfinále v Horce nad Moravou 8.6. :

V neděli 8.6.2014 se v Horce nad Moravou konalo házenkářské superfinále mladších miniků. Na tento poslední soutěžní turnaj v sezóně jsme vybraly naše nejmladší hráče: Tomáše Vašíčka, Martina Valoucha, Pavla Vacka, Štěpána Stejskala, Brutu Dvořáka, Matěje Satoru a Matyáše Janáčka. Kluci se snažili a podali pěkný výkon i přes šílené vedro, které panovalo celý den, a v tom odehráli 6 utkání!

Obrázek


Nejlepším střelcem se stal Bruťa Dvořák s 22 brankami 2. pozici si vystřílel Marťa Valouch s 5 brankami a na 3. pozici se probojoval Štěpa Stejskal se 3 brankami.

Všichni dostali zlaté medaile a sladkosti a vyfotili se s pivotem Davidem Juříčkem, předávajícím ceny, který byl v roce 2005 vyhlášen nejlepším hráčem MS v Tunisku.

RS
11.6.2014 | Lenka Filipová | Přečteno: 1459x

Facebook