Alois Lasovský se stal hlavním trenérem A týmu


Alois Lasovský se stal hlavním trenérem A týmu
Ve středu 31. 8. vedení oddílu házené potvrdilo dohodu s Aloisem Lasovským z Olomouce, který se stal hlavním trenérem A týmu. Mužstvo převzal po Jaroslavu Hudečkovi, který nakonec odešel po úspěšně zvládnutém play-out na konci loňské sezóny.

Trenér Lasovský je zkušeným trenérem, který po mnoho let působil u ženské házené v Olomouci. Během své dlouhé trenérské kariéry působil také jako asistent i trenér u několika reprezentačních výběrů juniorek.

Sportovní manažer oddílu házené, Karel Zmund, okomentoval celou situaci takto: "Už od konce minulé sezóny jsme po komunikaci s panem Hudečkem začali s intenzivním hledáním nového hlavního trenéra, protože nebylo jisté, zda bude u týmu pokračovat či nikoliv. Jednání byla celé léto velmi složitá, a proto jsme velmi rádi, že jsme se nakonec dohodli s panem Lasovským."

Nový trenér mužů, Alois Lasovský, popsal své pocity po nástupu k týmu následovně:
"Tím, že jsem z Olomouce, tak samozřejmě tým znám a myslím si, že už má vybudované dobré návyky, na kterých budeme chtít určitě stavět. A týmu jsem také poslední dva roky připravoval video rozbory na jednotlivé zápasy, což určitě pomohlo tým poznat. Nabídka trénovat Litovel mě potěšila a těším se na novou výzvu."

Trenér Lasovský převzal mužstvo na středečním tréninku a ostrou premiéru absolvuje už zítra, 3. 9., v prvním extraligovém kole na půdě HC Zubří. Utkání startuje v 18:00.
2.9.2016 | Tomáš Navrátil | Přečteno: 1725x

Facebook