Hráčský minirozhovor: Makáme na fyzičce a ladíme načasování náběhů


Hráčský minirozhovor: Makáme na fyzičce a ladíme načasování náběhů
Příprava našeho extraligového celku je v plném proudu, a tak jsme si pozvali ke krátkému rozhovoru přímo dva z hráčů, a to konkrétně Michala Havlíčka a Matěje Nantla.

1) Jak se zatím cítíš během zimní přípravy a jak si myslíš, že jsi připravený na jarní část?

Michal Havlíček: Zatím se cítím dobře, určitě pomohlo soustředění v Mikulově, kde jsme na fyzičce a síle hodně zapracovali a naštěstí se mi vyhýbají zranění, takže po fyzické stránce jsem naprosto spokojený.

Matěj Nantl: Tak určitě zatím to byla dobrá příprava. Byli jsme teď právě na soustředění v Mikulově, kde se na té fyzičce pracovalo hodně, takže řekl bych, že dobře. Pořád ještě fyzičku částečně ladíme, dáváme to postupně do kupy s herními věcmi.

Obrázek


2) Myslíš si, že už jste si po příchodu nového trenéra zvykli na novou koncepci, která se nastavila?

Michal Havlíček: Pořád je co zlepšovat a vždycky bude. Z mého pohledu se ta hra hodně zjednodušila, je tam více variability, kdy ty kombinace nejsou až tak striktní jako dříve, ale jsou tam pořád věci, ze kterých vycházíme. Myslím si, že už si na to zvykáme, což nám v některých fázích vycházelo teď v Hranicích a uvidíme, jak se s tím popereme v prvním mistráku.

Matěj Nantl: Určitě je tam ještě spousta věcí, která chce ještě zdokonalovat, ale myslím si, že už to není jako na začátku, když ty pokyny nebyly tak jasné jako teď. Ale jak říkám, rozhodně to ještě není nejlepší a pořád tam je co zdokonalovat.

3) Na co podle Tebe aktuálně kladete největší důraz při tréninku, co se týče herní činnosti?

Michal Havlíček: Samozřejmě se hodně zaměřujeme na hru v útoku, něco řešíme i v obraně, hlavně jak bránit pivota třeba, což si teď zažíváme a v útoku pak se upravily některé náběhy hráčů a potom také jejich timing, na tom asi pracujeme nejvíc.

Matěj Nantl: Nově jsme se zaměřili na naše náběhy, které by mohly začít více vycházet, podle toho, jak to teď vypadalo na tréninku. Pro nás spojky tam je určitě rozdíl s nabíháním, což celkově ovlivní ten náš útok a snad více stabilizuje tu hru.
28.1.2017 | admin | Přečteno: 881x

Facebook