Ačko i Béčko mužů sehrálo v pátek a v sobotu přípravná utkání


Ačko i Béčko mužů sehrálo v pátek a v sobotu přípravná utkání
V pátek 27. ledna A tým mužů zajížděl k přípravnému utkání do Zubří a B tým absolvoval v sobotu miniturnaj 3 týmů ve Velké Bystřici.

Muži A: HC ROBE Zubří - Tatran Litovel 27:22 (15:12)
V posledním přípravném utkání před začátkem jarní části extraligy, předvedli muži proti celku Zubří dobrý výkon s výsledným skóre utkání 27:22 po poločase 15:12. Náš tým se však představil bez řady nedoléčených či zraněných hráčů a chyběli tak například Prauzek, Bechný, Kozlovský, Smékal, Havlíček, Dolák anebo Zbránek. I přesto jsme v Zubří předvedli řadu dobrých momentů v obraně i útoku.

Obrázek
Příprava extraligového týmu Tatranu Litovel proti HC ROBE Zubří. Foto: Tomáš Navrátil


Muži B: SK Velká Bystřice - Tatran Litovel 22:17 (7:10)
První poločas proti prvoligovému týmu vyšel našemu týmu na jedničku, hlavně obrana s brankářem Honzou Navrátilem pracovala výborně. Domácí pak však zabrali a i s přispěním spousty našich neproměněných vyložených šancí nakonec otočili a v závěru odskočili na 5 branek.      

Muži B: Tatran Litovel - Sokol Kostelec na Hané 26:19
Proti druholigovému soupeři bylo více prostoru pro rozehrání se hráčů, kteří nastupují čistě jen za B tým spolu s hráči z dorostu a A týmu. Mladý kostelecký tým naši hráči jistě přehráli o 7 branek.

V utkáních v Zubří i ve Velké Bystřici hrál za naše barvy také Vladimir Maslak (videoprofil), 24letý ukrajinský hráč, který je v našem týmu na herních testech.
Ve Velké Bystřici za B tým nastoupil také Josef Pohlmann, který se k házené vrací po vypršení svém disciplinárním trestu.
Obrázek

Obrázek
2x B tým na turnaji ve Velké Bystřici. Foto: Tomáš Navrátil.
29.1.2017 | Radovan Šimek | Přečteno: 884x

Facebook