Zlatý BOBO Cup - další úspěch starší miniházené


Zlatý BOBO Cup - další úspěch starší miniházené
O víkendu 4.-5. března vyrazilo družstvo starší miniházené opět na cestu, tentokrát na tradiční turnaj  miniházené 4+1 ve Velké Bystřici s názvem BOBO CUP 2017.

Začínali jsme v sobotu odjezdem z Litovle, v 8 hodin ráno a první utkání nás čekalo v 9 hodin a 20 minut. V sobotu jsme měli na pořadí 6 utkání, která dopadla všechna vítězně. Po ukončení hracího dne jsme se ubytovali v ZŠ ve Velké Bystřici. Na druhý den jsme odehráli ještě 3 utkání, kde jsme neměli opět ztrátu jediného bodu a tak jsme v turnaji zvítězili.

Obrázek

Celkový dojem z turnaje hodnotíme velmi kladně. Tahouny družstva byli hráči ročníku 2006, ale zdárně jim sekundovali hráči ročníku 2007, kteří nás svými výkony velmi mile překvapovali. V turnaji jsme měli dosti těžkých soupeřů, jako jsou hráči z Telnice, Sokolnice, Bratislavy a nesmíme zapomenout také na družstvo domácích z Velké Bystřice.

Ale paradoxně vyrovnanější výsledky byly v uvozovkách s lehčími soupeři. Došlo trochu k podcenění soupeře, ale zápasy, které byly náročnější, kluci odmakali na 100%, a proto jsme se mohli těšit z medailí a poháru pro vítěze turnaje.

Výsledky Tatranu Litovel:
Tatran Litovel-SK Žeravice17:12
Tatran Litovel-Sokol Telnice17:10
Tatran Litovel-Sokol Prostějov16:14
Tatran Litovel-Sokol Sokolnice10:9
Tatran Litovel-ŠKP Bratislava16:12
Tatran Litovel-Zora Olomouc10:9
Tatran Litovel-Slovan Havířov17:2
Tatran Litovel-Velká Bystřice A17:10
Tatran Litovel-Velká Bystřice B13:10


Sestava: Doležal Oliver, Najer Václav, Kunert Sebastian, Zifčák Adam, Stejskal Štěpán, Satora Matěj, Urban Martin, Vašíček Tomáš, Valouch Martin.

Trenéři Jiří Klanica a Martin Zifčák
9.3.2017 | Radovan Šimek | Přečteno: 1094x

Facebook

Partneři: